Spor Yönetimi

Ampute Milli Futbol Takımımız Avrupa Arenasında

Ampute Milli Futbol Takımımız boy göstereceği 2024 Avrupa Şampiyonasında karşılaşacağı rakipler ve müsabaka programı belli oldu. Ülkemizi büyük bir gururla temsil eden Ampute Milli Takımımız hakkında Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Fransa’da düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası’nda C Grubunda mücadele edecek olan Milli Takımımız 2-4 Haziran tarihlerinde rakipleriyle karşılaşacaktır. İrlanda, Azerbaycan ve İsrail ile birlikte Ampute Milli Takımımızın oluşturduğu C Grubu müsabakaları sonucunda başarılı olan milli takımların üst tura çıkacağı şampiyonada altın madalya için büyük mücadele verilecektir.

Ampute Milli Takımımız Müsabaka Programı;
Türkiye – İsrail
Gün: 2 Haziran Pazar
Saat: 17:00 (TSI)

Azerbaycan – Türkiye
Gün: 3 Haziran Pazartesi
Saat: 13:00 (TSI)

Türkiye – İrlanda
Gün: 4 Haziran Salı
Saat: 15:00 (TSI)
Stat: Camille Fournier Stadium

Ampute Milli Takımımız müsabakalarının tamamını Camille Fournier Stadı’nda oynayacaktır. 2024 Avrupa Şampiyonası 8 Haziran tarihine kadar devam edecektir.

Ampute Milli Takımımıza katılacağı bu büyük organizasyonda başarılar dileriz.

Habere ulaşmak için tıklayınız.
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Meslek Yüksekokulu