Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTEESİ SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ BÖLÜMÜNÜN ETKİNLİĞİ

26.04.2024 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi G Blok Aziz Sancar konferans salonunda Cuma günü saat 13.00 da düzenlenmiş olan Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği öğrencilerinin de katılımıyla gerçekleştirilmiş olan etkinliğimiz; yaşam koçu ve aynı zamanda emekli kabin amiri olan ‘Kişisel Dönüşüm Mimarı’ Sayın Nursel ÜÇÜNCÜ’nün katkılarıyla gerçekleştirilmiştir.

26.04.2024 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi  G Blok Aziz Sancar  konferans salonunda Cuma  günü  saat 13.00 da düzenlenmiş olan Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği öğrencilerinin de katılımıyla gerçekleştirilmiş olan etkinliğimiz; yaşam koçu ve aynı zamanda emekli kabin amiri olan ‘Kişisel Dönüşüm Mimarı’ Sayın  Nursel ÜÇÜNCÜ’nün  katkılarıyla gerçekleştirilmiştir.
Etkinliğimiz kişisel kariyer planlamayı da içerdiğinden , Kendimi Keşfediyorum Geleceğimi Planlıyorum ve Havacılıkta Liderlik yönetiminde ilham alınacak konularını da içerdiğinden etkinliğe Meslek Yüksek Okulu bünyesinden tüm öğrenciler davet edilmiştir ve katılım oranı oldukça yüksek  olmuştur.
Etkinliğimize Meslek Yüksek Okulu  Müdürümüz sayın Doc. Dr. Lokman KANTAR  hocamız bizzat katılarak  teşekkürlerini arz etmiştir Etkinliğe  katkılarından dolayı Sayın Nursel ÜÇÜNCÜ ye etkinliğe katılım plaketi sivil havacılık kabin hizmetleri program başkanı Remzi SIZAN tarafından takdim edilmiştir. Sayın Nursel ÜÇÜNCÜ ye  ikinci plaket  Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği program başkanı Sayın Ekrem SÜZEN hoca tarafından  verilmiştir. 2023 2024 bahar yarı yılında gerçekleştirilen  öğrencilerimizin kariyer planlamalarında yön gösterici olan bu etkinliğe katkısını  esirgemeyen Sayın Nursel ÜÇÜNCÜYE teşekkürlerimizi arz eder değerli öğrencilerimize gelecek planlarında hayırlara vesile olmasını  eğitim öğretim hayatlarında da başarılarının  devamını  dileriz.