Radyo ve Televizyon Programcılığı

Üç Filmlik Bir Final Macerası

Hızlı ve Öfkeli 10 bir final serisi macerasına hazırlanıyor. Sinemaseverler ve eleştirmenlerden beğeni alan Hızlı ve Öfkeli filmlerinin yıldızı olan Vin Diesel 11. Filmle bitmesini beklediğimizi Hızlı ve Öfkeli film serisine 12. Filminde ekleneceğine dair bir açıklama yaptı.

Hızlı ve Öfkeli seri filmlerinin yıldızı olan Vin Diesel, sinemaseverler tarafından merakla beklenen Hızlı ve Öfkeli 10 serisinin bir üçleme filmi olacağını ve bu Hızlı ve Öfkeli 10 filminin ise üçlemenin ilk serisi olacağını belirtti. Hızlı ve Öfkeli film serisinin hayranları son çekilen 10. Filmin artık bu destansı filmin iki final ayağından birisi olacağı düşünüyordu. Filmin efsanevi yıldızı Diesel tarafından yapılan açıklamaya göre filmin 11. Film dahi sonuncusu olamayacak.

Bu serinin unutulmaz oyuncusu olan Vin Diesel stüdyonun daha önce kararlaştırdığı gibi iki filmlik bir final serisi olacaktı fakat final üçlemesi yapılmasını karar verildi. Bu filmi yapmaya başlayan stüdyo bu finalin iki bölüm olup olmadığının sorulduğu ile sözlerine devam eden Diesel yetkililerin bu filmi gördükten sonra bir üçleme yapabilir misiniz diye kendine sorduklarını dile getirdi. Seri filmlerin diğer yıldızı olan Michelle Rodriguez araya girerek her hikaye de üç perde olur diye bir açıklamada bulundu. Hızlı ve Öfkeli filminin 12. serisinde rol alıp almayacağı sorulan Diesel şimdi beni burada sıkıntıya sokacaksınız diye kaçamak bir cevap verdi. Bu üçlemenin ilki ayağı olan Hızlı ve Öfkeli 10 filmi 19 Mayıs’ta sinemasevereler ile buluşuyor.