Radyo ve Televizyon Programcılığı

Sosyal Sorumluluk Projelerine Doğru

Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü bünyesindeki öğrencilerimiz ve danışman hocalarımızın desteği ile kurulan kulübümüz etkinliklerine devam etmektedir. Google Meet üzerinden yapılan ve Öğretmen Sebahat Akbaş’ın konuk olduğu, Öğr. Gör. Murat Çil’in etkinlik moderatörlüğünü üstlendiği online bilgilendirme toplantısına; bölüm hocalarımız, bölüm öğrencilerimiz, mezun öğrencilerimiz, bölüm dışından katılım gösteren öğrencilerimiz ile geniş bir katılım ile etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir.

14 Şubat 2021 saat 15.00 ile 16.00 arası gerçekleştirilen online bilgilendirme toplantısının açılışını Fotoğraf ve Video Kulübü Başkanı Nazlı Özdemir yapmıştır. Sosyal Sorumluluk Projeleri hakkında kısa bilgi verdikten sonra Özdemir ,sözü Etkinlik Sorumlusu Elif Geçgel’e ardından etkinlikte moderatör olan Öğr. Gör. Murat Çil’e bırakmıştır.

Toplantımıza konuk olan Öğretmen Sebahat Akbaş, daha öncede bir çok sosyal sorumluluk projelerinde bulunduğunu bu projelerin köy okullarında ki çocuklar için birer umut olduğunu ifade etmiştir. Köy okullarının durumundan bahseden ve bu proje için okulumuza ve kulübümüze teşekkür eden Akbaş, bu projede bana da yer verdiğiniz için teşekkür ederim diyerek duygularını paylaştı. Toplantının sonuna gelindiğinde Etkinlik Danışmanı Öğr. Gör. Murat Çil ve Kulüp Başkanı Nazlı Özdemir öğrencilerden gelen sorulara yanıt vererek Köy Okullarına Yardım projesi ve aynı zamanda planlanan diğer sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi vermiştir.

Etkinliğimize konuk olmayı kabul edip bilgi ve deneyimlerini aktaran Sebahat Akbaş’a teşekkürlerimizi iletiriz. Gerekli iletişimi sağlayarak etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan aynı zamanda moderatör olan Öğr. Gör. Murat Çil’e, diğer tüm hocalarımıza, Kulüp Başkanı Nazlı Özdemir’e ve katılım sağlayan tüm herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.