Radyo ve Televizyon Programcılığı

Fotoğraf ve Video Kulübü Köy Okullarına Destek Projelerine Devam Ediyor

Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü bünyesindeki öğrencilerimiz ve danışman hocalarımızın desteği ile kurulan kulübümüz etkinliklerine devam etmektedir. Fotoğraf ve Video Kulübü olarak Bursa İznik Candarlı İlkokulu ve Ortaokuluna ziyaret gerçekleştirdik.

18.06.2021 Cuma günü Fotoğraf ve Video Kulübü olarak, Bursa İznik Candarlı İlkokulu ve Ortaokuluna giderek etkinlik gerçekleştirdik. Etkinliğin açılış konuşmasını Öğr. Gör. İbrahim Tarkan DOĞAN yapmış ve kısa bir Fotoğraf - Video eğitimi vermiştir. Doğan; Fotoğrafın önemi, kadraj ayarlaması ve çekim yapılırken dikkat edilmesi gerekenler gibi bilgileri genç öğrencilerimiz ile paylaşarak alanımızla ilgili bilinçlenmelerine katkı sağlamıştır. Eğitimin ardından, Akademisyen ve Yönetmen Öğr. Gör. Volkan BUDAK’ın Candarlı köyünde çekmiş olduğu ve sınıf arkadaşları Ümit'in başrolde oynadığı “Eksik” adlı ödüllü kısa film öğrencilere izletilmiştir. Film gösteriminden ardından  Yönetmen Öğr.Gör. Volkan BUDAK ile oyuncusu Ümit gelen soruları cevaplayarak kısa bir söyleşide bulunmuştur.

Genç öğrencilerimize ilham olan eğitim ve film gösteriminin ardından; Kulüp Başkanı Nazlı ÖZDEMİR, Kulüp Başkan Yardımcısı Elif GEÇGEL, Kulüp Üyeleri Ezgi ERDOĞAN, Semih ERDOĞDU ve Bekir GÖKGÖZ tarafından öğrencilere kırtasiye malzemelerini kapsayan hediyeler dağıtılmıştır. Hediyeleri karşısında sevinen öğrenciler ile etkinlik sonunda fotoğraf ve video çekimi gerçekleştirilerek destek projesi tamamlanmıştır.

Öncelikle Bursa İznik Candarlı İlkokulunun misafirperver Müdürü Özlem GÜL'e ve diğer tüm hocalarımıza teşekkür ederiz. Etkinliğin gerçekleşmesinde etkin rol oynayan; Kulüp Danışman Hocamız Öğr. Gör. Arda ARICA’ya, Etkinlik Danışman Hocamız Öğr. Gör. Görkem DOĞAN ATICI’ya, etkinlikte bizi yalnız bırakmayan Öğr. Gör. Tarkan DOĞAN ve Öğr. Gör. Volkan BUDAK’a, etkinliğin gerçekleştirilmesinde katkıları bulunan Kulüp Başkanı Nazlı ÖZDEMİR, Kulüp Başkan Yardımcısı Elif GEÇGEL, Kulüp Üyeleri Ezgi ERDOĞAN, Semih ERDOĞDU, Bekir GÖKGÖZ'e ve desteğini esirgemeyen tüm Fotoğraf ve Video Kulübü ailesine çok teşekkür ederiz.

Köy Okullarına Yardım Projesi 5