İnsan Kaynakları Yönetimi

İnsan Kaynakları Yönetimi Programı Öğrencileri Ara Güler Sergisinde Buluştu

İnsan Kaynakları Yönetimi Programı Öğr. Gör. Gonca YILMAZ’ın düzenlemiş olduğu ve İnsan Kaynakları Yönetimi Programı Dr. Öğr. Üyesi FATMA ULUTÜRK’ün ve İnsan Kaynakları Yönetimi program öğrencilerinin katılım sağladığı kültür-sanat etkinliği düzenlenmiştir.

İnsan Kaynakları Yönetimi programı 2. sınıf öğrencileri ile gerçekleştirilen kültür-sanat etkinliğinde, şehrin merkezinde yeni açılan ‘Galataport İstanbul’ gezilmiş ve foto muhabirliği alanında sayısız ve eşsiz fotoğraflara sahip “Ara Güler- Denize İnen Yol” sergisi ziyaret edilmiştir. Denize İnen Yol; Beyoğlu Kültür Yolu rotasında yer alan Tophane, Karaköy, Galata, Galata Mevlevihanesi, Galata Kulesi, Tünel, İstiklal Caddesi, Galatasaray, Taksim Meydanı ve yakın çevrelerden daha önce görülmemiş kareleri barındırmaktadır. Ara Güler’in eserlerini ilk kez görme fırsatı bulan öğrenciler, hem Ara Gülerin eserlerini tanıma fırsatı bulmuş hem de tarihsel yolculuğa çıkarak eski İstanbul’a dair bilgiler edinmişlerdir.

Sergi, 31 Ocak 2022 tarihine kadar ziyaret edilebilmektedir.
Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.