İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Gıda Teknolojisi








 Yapay Et Geleceğin Gıdası Olur Mu?




Online Panel

"Yapay Et Geleceğin Gıdası Olur mu?"

📅 8 Mayıs 2021 Cumartesi
⏰ 14.00

Panelistler:

🗣 Prof. Dr. Kamil Can AKÇALI
Ankara Üniversitesi
Biyofizik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi
📍 YENİ UFUKLAR: TEMİZ ET

🗣 Prof. Dr. Hasan YETİM
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
Gıda Mühendisliği Bölümü Ögretim Üyesi
📍YAPAY ET ÜRETİMİ VE ETİK KAYGILAR

🗣Prof. Dr. Cavit BİRCAN
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Gıda Mühendisliği Bölümü Ögretim Üyesi
📍 ALTERNATİF PROTEİN KAYNAKLARI

Moderatörler:

🗣Kübra SAĞLAM
İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Görevlisi
GIDAMUHDER Akademik İlişkiler Komisyon Başkanı

🗣Fatih EFE
Gıda Mühendisi
GIDAMUHDER Genel Başkan Yardımcısı

Panele YouTube kanalı üerinden erişim sağlanabilir.