Dış Ticaret

Metal Paslanmaz Çelik Servis Merkezi ve İstanbul Gelişim Üniversitesi, Akademik ve Endüstriyel İş birliği ile Sektöre Yön Veriyor!

Metal Paslanmaz Çelik Servis Merkezi ve İstanbul Gelişim Üniversitesi nitelikli işgücü yetiştirme ve sektördeki ihtiyaçları karşılama hedefiyle stratejik bir iş birliği başlattı. Bu iş birliği sayesinde, akademik hayat ve sektörün ihtiyaçları arasında güçlü bir köprü oluşturulması amaçlanmaktadır.

Son yıllarda hızla değişen ekonomik ve teknolojik koşullar, endüstriyel sektörlerin de ihtiyaçlarını sürekli olarak değiştiriyor. Metal Paslanmaz Çelik Servis Merkezi ve İstanbul Gelişim Üniversitesi, bu değişen taleplere uyum sağlayarak, öğrencilerin iş hayatına daha donanımlı bir şekilde katılmalarını ve sektöre değer katan profesyoneller olarak yetişmelerini hedeflemektedir.

Haberin devamını buradan okuyabilirsiniz.