Bilişim Güvenliği Teknolojisi

CANiK Genel Müdürü Utku Aral İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri ile buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi Milli Savunma Teknolojileri Kulübü ve CANiK iş birliği ile gerçekleştirilen Rekorlar Kıran Türk Markası: CANiK seminerinde CANiK Genel Müdürü Utku Aral İGÜ'lülerle buluştu.

Söz konusu etkinlikte silahların üretim ve satış sürecinden, Türk silah teknolojilerinden, yerli ve milli imkanlarla üretilen Türk tabancalarının global pazardaki başarılarından, savunma sanayinin gayrisafi milli hasılaya katkısından bahsedildi.

Rekorlar Kıran Türk Markası: CANiK  Seminerinde  CANiK Genel Müdürü Utku Aral İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğrenci Dekan Yardıcımcısı Öğr. Gör. Enes Kalyoncu’ya  ve Milli Savunma Teknolojileri Kulübü Kurucu Başkanı Furkan Kılıç’a   maket hediye etti. Etkinlik sonrasında İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğrenci Dekan Yardıcımcısı Öğr. Gör. Enes Kalyoncu tarafından CANiK Genel Müdürü Utku Aral’a plaket takdim edildi.

Sanayi-Üniversite işbirliğine önem veren CANiK ile iş birliği yapmak için çalışmalara başlandı.