Bilgisayar Teknolojisi

Sınav Sonrası Sosyal Medya İle İletişim

Öğretim elemanları ile sosyal medya kanalları ile iletişim resmi bir durum arz etmemektedir.

Değerli öğrenciler;

lütfen dersinizin hocaları ve program başkanınız ile iletişim kurarken LMS sistemini, maili ya da öğrenci görüşme günleri için Google Meet ortamını kullanınız.

Farklı kanallar ( Sosyal medya ve diğer şahsi hesaplar ) üzerinden kurulan iletişim dikkate alınmayacaktır. Öğrenci oryantasyon toplantısında Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Ferhat Perçin, ders sırasında kullanılan ifadeler ve hocalarınız ile iletişim kurarken dikkat etmeniz gereken konular hakkında gerekli açıklamaları yaptı. Toplantı kaydı sistemde mevcuttur, katılamayan öğrenciler kayıtları tekrar izleyebilirler. Konu ile ilgili azami özenin gösterilesini sizlerden bekliyoruz.