İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr


 Mimari Dekoratif Sanatlar Sergisi Açıldı

Mimari Dekoratif Sanatlar Sergisi İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Fuaye Alanında 02.05.2018 Tarihinde Yoğun bir Katılım ile Saat 12:00 da Açıldı.
      Mimari Dekoratif Sanatlar sergisi İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Fuaye alanında 02.05.2018 tarihinde yoğun bir katılım ile saat 12:00 da açıldı.
     İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Mimari Dekoratif Sanatlar Programı öğrencileri bölüm hocalarının önderliğinde dönem içerisinde yapmış oldukları Proje maketleri, Tasarım Çizimleri, Rölyef, Mozaik,  Dekoratif Kalıp Çalışmaları, Keçe, Çini ve Seramik çalışmalarından oluşan karma sergi büyük ilgi gördü.
     Mütevelli heyeti başkanı Abdulkadir GAYRETLİ’nin de katılımı ile açılışı yapılan sergide açılış konuşması yapan Program Başkanı Öğr.Gör. Mustafa GÜNAY; Emeği geçen başta bölüm hocaları olmak üzere bütün öğrencilere teşekkür ederek, mezun olacak olanlara gelecekteki hayatlarında başarılar diledi. Yola devam edecekleri öğrenciler ile önümüzdeki Eğitim Öğretim yılını daha başarılı geçirmeyi ümit ettiğini söyledi. Birbirinden güzel eserlerin bulunduğu Sergi 02.05.2018 - 05.05.2018 tarihleri arasında Gelişim Üniversitesi Hoca ve Öğrencilerinin beğenisine açık tutulmuştur.

 HABERLER



Haberler

Tüm Haberler