Mimari Dekoratif Sanatlar Programı Öğrencileri Topkapı Sarayı'nı Gezdi

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Mimari Dekoratif Sanatlar Programı Öğrencileri düzenlenen Gezide Topkapı Sarayı’nı Gezerek İncelemelerde Bulundu.
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Mimari Dekoratif Sanatlar Programı Öğrencileri 03.12.2018 tarihinde düzenlenen gezide Topkapı Sarayı’nı gezerek incelemelerde bulundu. Program başkanı Öğr. Gör. Mustafa GÜNAY,program öğretim görevlilerinden Öğr. Gör. Nuran ÖZTÜRK ile Öğr. Gör. Arzu ARSLAN'ın ve program öğrencilerinin düzenlediği gezide, öğrencileri derslerde öğrenmiş oldukları bilgileri yerinde inceleme ve değerlendirme fırsatı bulmaları sağlandı. Topkapı Sarayı'nın birbirinden eşsiz mimari ögelerini dikkatle inceleyen öğrenciler, gezinin kendilerine çok şey kattığını belirttiler.  Gezi sonrasında Öğr. Gör. Nuran ÖZTÜRK eşliğinde öğrenciler ile tarihi yapıt ve çeşmelerin estenpaj çalışmaları yapıldı.

Topkapı Sarayı Gezisi