İstanbul Gelişim Üniversitesi Havacılık Akademisi'nde

26.07.2018 Per 11:38

Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi tarafından “Üniversite Eğitmen Yetkilendirme Programı” üniversitemiz hocalarının katılımıyla gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Havacılık Akademisi'nde
Sektörün beklentilerini karşılayacak bilgilerin öğrencilere ulaştırılması amacı ile üniversite eğitmenleri için hayata geçirilen “Sektörel Modern Eğitim Ekosistemi” projesi kapsamında, “Eğitmen Yetkilendirme Programı” na üniversitemiz İstanbul Gelişim Meslek Yüksek Okulu Havacılık programlarında (Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri, Uçak Teknolojisi, Uçuş Harekat Yöneticiliği, Hava Lojistiği) görevli eğitimci kadromuz katılım sağladı.
Gelişim Üniversitesi olarak ‘Eğitmen Yetkilendirme Programı’ ile modern, standart ve ölçülebilir eğitim metodolojisiyle önemli bir sıkıntı olan, çağa uygun eğitmen eksikliğini de karşılayarak eğitmenlerimizi bu programlarla sektörün gereksinimlerine uygun hale getiren eğitimin sonunda eğitmen kadromuz yetki belgelerini almaya hak kazandı.
Geleceği şekillendirecek nesilleri eğitmekle yükümlü olan üniversitemiz, yapılacak çalışmaların gerek küresel gerekse ulusal bazda sektöre kazandıracağı önemli katkıların bilincinde olup eğitmenlerimizin gelişimine önem vermekte ve de gelişmeye devam edecektir.