İGÜ MYO İş Sağlığı ve Güvenliği Programı Öğretim Görevlileri uluslararası sempozyumda sunum gerçekleştirdi.

26.09.2018 Çar 10:37

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programından Öğr. Gör. Tolga Özer ve Öğr. Gör. Tuğçe Oral İstanbul’da düzenlenen 4. Uluslararası Yeraltı Kazıları Sempozyumu & Sergisi’nde “Yeraltı Kazı İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliğine Genel Bir Bakış” isimli sözlü sunum gerçekleştirdi.

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı Öğretim Görevlileri uluslararası sempozyumda sunum gerçekleştirdi.
13-14 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul Hilton Convention & Exhibition Center’da düzenlenen 4. Uluslararası Yeraltı Kazıları Sempozyumu & Sergisi’nde (4. International Underground Excavations Symposium & Exhibition) Salon Marmaray oturum açılış sunumunda hazırlamış oldukları “Yeraltı Kazı İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliğine Genel Bir Bakış” isimli sözlü sunumu Öğr. Gör. Tuğçe Oral tarafından gerçekleştirildi.