İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr


 İç Mekan Tasarımı Programı Öğrencilerinden Mobilya Sergisi

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu İç Mekan Tasarımı Programı öğrencileri Öğr. Gör. Rabia Sevda DEMİRKOL'un danışmanlığında muhteşem bir sergiye imza attı.
İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Fuaye alanında 14-20 Aralık 2018 tarihleri arasında İç Mekan Tasarımı öğrencileri tarafından düzenlenen; MYO idari kadro, öğretim elemanları ve öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği Mobilya Sergisi'nin açılışı yüksekokul müdürümüz Sn. Prof. Dr. Nezir KÖSE tarafından gerçekleştirildi. Fuaye alanıdaki mobilyaları öğrenci ve öğretim elemanları eşliğinde gözlemleyen müdürümüz emeği geçen bütün öğrenci ve öğretim elemanlarımızı tebrik ederek alandan ayrıldı. 

Mobilya Tasarımı dersi yürütücüsü ve İç Mekan Tasarımı Program Başkanı Öğr. Gör. Rabia Sevda DEMİRKOL'un koordinatörlüğünde gerçekleştirilen sergi de öğrenciler derslerinde edindikleri bilgi ve becerileri ziyaretçilerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadılar.

Sergi hakkında görüş ve düşünceleri sorulan ders yürütücüsü ve aynı zamanda İç Mekan Tasarımı Program Başkanı Öğr. Gör. Rabia Sevda DEMİRKOL  “Yapılan bu tarz aktiviteler öğrencilerin özgüvenini arttırmak ile birlikte gelecek yıldaki öğrencilerimize de güzel referanslar bırakmaktadır. Bu nedenle biz program öğretim elemanları olarak öğrencilerimizin kendilerini ifade edebildikleri bu tarz aktivitelere büyük önem vermekteyiz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Hafta boyunca bir çok öğretim elemanı ve öğrencinin ziyaret ettiği sergi 20 Aralık 2018 tarihinde son buldu. Sergide emeği geçen öğretim elemanlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


 2018 Mobilya Sergisi



Haberler

Tüm Haberler