Uçak Teknolojisi

Dönem açılış mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Gelişim Meslek Yüksekokulu (MYO) Uçak Teknolojisi Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Tahir Soyugüzel'in dönem açılış mesajı yayımlandı.

Sürekli değişen ve gelişen sivil havacılık sektörünün hızına ayak uydurmak Uçak Teknolojisi programımız için kaçınılmaz bir gerçek. Program öğrencilerimizin bu değişim hızına ayak uydurabilmelerini sağlamak uzun ve zorlu bir süreç olmaktadır. Bu süreçte, programımızda eğitim-öğretim gören tüm öğrencilerimizin sivil havacılık sektörünün hızına ayak uydurabilmeleri için elimizden geleni yapmak temel misyonumuzdur.

Araştıran, kendini sürekli geliştiren, öğrenme hevesiyle dolu tüm öğrencilerimize desteğimiz tamdır. Güz dönemini başarı ile tamamladınız. Bahar döneminin öğrencilerimiz, öğretim elemanlarımız ve tüm idari personelimiz için başarılı geçmesini dilerim.