Spor Yönetimi

Spor Spikerliği ve Muhabirliği

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ve Beden Eğitimi Spor Bölümü kulübü Girişimci sporcular Kulübü tarafından BeinSports Spikerli ve Muhabiri Ünal Emin Canbay ile söyleşi gerçekleştirildi. Konuğumuz Ünal Emin Canbay  Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği Bölümü mezunu olup, bu eğitimin yanı sıra yine bu alanda ülkemizin saygın eğitim kurumlarından Spikerlik ve sunuculuk eğitim merkezinden Spikerlik ve sunuculuk eğitimini başarıyla tamamlamıştır. İngiltere'de London Collage Wimbledon İngilizce Eğitimi ve Dougles Centre Futbol Antrenörlüğü Eğitimi'ni de başarıyla tamamlayarak çok yönlü çalışmalarının eğitim aşamasını sonlandırmıştır. İş hayatına iş dünyasında başlayan Canbay daha sonra sırasıyla KMP TV (Yerel) 1997'de Çocuk program sunuculuğu , Konya Sun Tv'de spor muhabirliği Chelsea Akademi Antrenörlüğü ve Fenerbahçe Spor Okulları Yardımcı Koordinatörlüğü gibi görevler üstlenen Ünal Emin Canbay BengüTürk Tv Spor Müdürü, Editörü ve Sunucusu olarak kanalda Hafta içi hergün 19:00 Bengütürk Tv Spor Haberlerini , her Pazartesi saat 19:30'da Spor Gündemi isimli programı ve her cuma saat 19:30'da Son Antrenman isimli programları hazırlayıp sunmuştur. Hem sporla iç içe olması hem de ekrana dair tecrübesi ve birikimi ile dikkat çeken Ünal Emin Canbay çalışkanlığı bu mesleğe olan sevgisi ve ekran enerjisiyle öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.
Şuan Beinsports Tv ‘de haber spikerliği ve spor muhabirliği yapmaktadır.
Öğrencilerimize Spor Medyası sektörü hakkında bilgi verip, bu mesleğe ilişkin eğitim ve iş sahaları hakkında bilgi vermiştir. Öğretim Görevlisi Tekmil Sezen Göksu tarafından plaketi taktim edildi.