Moda Tasarımı

Moda Tasarımı Bölümü Deri Trend Semineri'nde

WGSN tarafından Sonbahar-Kış 2020-21 Trendlerinin Aktarıldığı Seminere Moda Tasarımı Öğretim Görevlileri ve Öğrencileri Katıldı.

İstanbul Deri ve Deri Mamulleri ihracatçıları Birliği ve WGSN iş birliği ile 2020-2021 moda trendlerinin aktarıldığı seminere Moda Tasarım Programı hocaları ve bölüm öğrencileri katıldı. Gelecek sezonun giyimden aksesuara, kumaştan stile en güncel ve doğru bilginin aktarıldığı seminerde sunum WGSN Live Yöneticisi Kim Mannino tarafından gerçekleştirildi.

Yeni tasarım kalıpları ve malzeme grupları haakında detaylı bilgi edinerek öğretim yaşantısında edindiği bilgileri deneyimleme fırsatı bulan Moda Tasarım programı öğrencileri için trend aktarımının yapıldığı seminerler, sektöre hazırlanması açısından önem arz etmektedir.