İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Moda Tasarımı








 İGÜ Moda Tasarımı öğrencileri ile Istanbul Fashion Week


İstanbul Gelişim Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü öğrencileri ve mezunları moda dünyasını yakından takip etmeye devam ediyor.


Dünya modasının geleceğini keşfetmek ve geleceğe yön vermek isteyen Hazır Giyim İhracatçıları ve Markaları, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul' da WGSN trend seminerinde buluştu.

Dünya trendlerini yakalamak, alanında uzman araştırmacıların katkılarıyla tüketici alışkanlıklarını keşfetmek ve tasarlama kabiliyetlerini körükleyecek esin kaynaklarıyla buluşmak için Trend Guru Kim Mannino' nun sunumuyla "Sonbahar Kış 2019-2020 Makro Trendler" seminerinde İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Program Başkanı Öğr. Gör. Meltem Özsan ve Öğr. Gör. Feride Hasret rehberliğinde bölüm öğrencileri ve mezunları bir araya geldi. Seminer kapsamında, öğrenciler 2019-2020 Sonbahar-Kış sezonuna hakim olan trendler, trendlerin esin kaynakları ve her bir trendin kadın ve erkek giyimi üzerindeki renk, biçim, form, silüet, kumaş, aksesuar gibi ayırt edici özellikleri hakkında bilgi edinme imkanı buldular.