İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Moda Tasarımı








 "Eğitim-öğretim hayatınızın yeni bir dönemine daha merhaba"


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu (MYO) Moda Tasarımı Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Meltem Özsan, dönem açılış mesajını yayımladı.


2018-2019 Akademik yılı, 4 Şubat 2019 tarihinde kaldığı yerden devam ediyor. Alanında uzman akademik kadromuza ve değerli öğrencilerimize başarılar dileriz. 

Tasarım dünyasının insanları içine alan ve kitleleri peşinden sürükleyen aynı zamanda her yeniliğin kısa sürede sönüp bir başka yeniliğe kapılarını açmasına yol açan moda kavramı, fikrin yaratıya ve nihayetinde üretime dönüşmesini temel alır. Fikrin oluşmasını sağlayan yaratı sürecinde hayal gücümüzü destekleyecek, yeni ve farklı bakış açıları kazanabileceğimiz, hem öğrenip hem üreteceğimiz, sonrasında hikâye sunumunu yaparak, yapılan işi sahipleneceğimiz bir eğitim programını kapsayan Moda Tasarımı, bu dönemde de alanında uzman akademik kadromuz ile öğrencilerimize eğitim vermeye devam ediyor.

Moda Tasarımı Atölyesinde uygulamalı olarak yürütülen üretim derslerinin yanı sıra, öğrencinin elde ve bilgisayarda çizim ve tasarım yeteneğini geliştiren dersler ile öğrenci sektöre hazırlanmakta, yaz döneminde yapacağı staj ile de öğrendiğini uygulama imkânı bulmaktadır. Öğrenim sürecinde ve sonrasında da desteğimizi sürdürdüğümüz, hayal gücünün peşinden giden, tasarım alanına farklı bir soluk getirmeye hazırlanan öğrencilerimiz ile biz, oldukça büyük ve büyümeye devam eden geniş bir aileyiz.

Yeni dönemimizde yeni başarılara, hep birlikte...