İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Makine








 Makina Bölümü'nden Mobilya Atölyesine Teknik Gezi


Mobilya aksesuar alanında sektörün öncülerinden biri olan Samet Mobilya, İstanbul Gelişim Üniversitesi Makina Programı tarafından teknik gezi gerçekleştirilmiştir.


İstanbul Gelişim Üniversitesi Makina Programı tarafından, Samet Mobilya'ya Makine Programı Program Başkanı Öğr.Gör. Enes Kalyoncu ile 24 kişilik Makine Programı öğrencileri tarafından 14.12.2016 tarihinde teknik gezi düzenlenmiştir. Samet Mobilya'ya gerçekleştirilen teknik gezide Müşteri İlişkileri Yöneticisi Yeliz Kızıltan Ersöz şirketin tarihsel gelişimi, genel faaliyet konuları, staj ve yarı zamanlı, tam zamanlı iş alım süreçleri hakkında bir sunum yapıldı.  Sunumdan sonra ufak ikramdan sonra Ar-Ge Makina Tasarım ve Yapım Müdürü Beytullah Kiran ile Ar-Ge Bölümü, Isıl İşlem, Preshane, Kalite Laboratuvarı gezilerek kariyer gelişim süreci hakkında bilgilendirilip, öğrencilerimize sektörde yakın gelecekte popüler olması beklenen çalışma alanları hakkında bilgiler verildi. Staj sürecinden Takım Lideri pozisyonuna kadar olan kariye gelişim süreci hakkında bilgiler vererek soru cevap bölümüne geçildi.  Öğrencilerimiz soru cevap bölümünde iş hayatı, staj süreci, işe alım süreçleri, kariyer planlama konularında sorular sordu. 
Bu ziyarette yapılan çalışmalar, sektörde kullanılan son teknoloji ile fikirden ürüne dönüşüm bilgi paylaşımında bulunmuş ve öğrencilerimizin teknik konular hakkındaki sorularını cevaplandırmışlardır.
Ayrıca dönem sonunda bir öğrencimizi stajyer olarak kabul edildi ve başarıyla stajını tamamladı.
 


 Galeri