Makine

Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü, Makine Programı Oryantasyon ve Tanışma Toplantısı

Makine Programı 2018-2019 eğitim- öğretim yılı Tanışma ve Oryantasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Makine Programı 2018-2019 eğitim- öğretim yılı başlangıcında , 1. sınıf öğrencilerinin hem birbirleri hem de bölüm öğretim elemanları ile tanışmaları amacıyla düzenlenen toplantıda öncelikle bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Enes KALYONCU, Öğr. Gör. Merve GÜNEY, ve Öğr. Gör. Yusuf ÖNCEL sırasıyla öğrencileri üniversite eğitim-öğretim yönetmeliği, bölüm öğrenim içerikleri, staj yönetmeliği ve mesleki kariyer alanlarında bilgilendirdiler.

Bölümde ders veren Öğr. Gör. Mahmut Nedim TANSU'nun da katıldığı toplantı, Makine Programı mezunları ve DGS ile Makine Mühendisliği Bölümü'ne yerleşen Furkan ÜLGER ve Kadir ZIRH'ın bölüm ve öğrencilik hayatı hakkında sohbet edilmesi sonrasında sonlandırıldı.

2018-2019 akademik eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza başarılar dileriz.