Makine

ERACO İklimlendirme & Endüstriyel Soğutma Sistemlerine Teknik Gezi Düzenlendi

Makine Programı ERACO İklimlendirme & Endüstriyel Soğutma Sistemleri Fabrıkasina Teknik Gezi Düzenledi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü, Makine Programı olarak ERACO İklimlendirme & Endüstriyel Soğutma Sistemleri Üretim Fabrikasını Ziyaret ettiler.
 Öğrencilerimizin teorik bilgilerini pratikle harmanlamalarını sağlamak; kariyer hedefleri doğrultusunda kendilerini geliştirme fırsatı bulabilecekleri ve mesleki uygulamaları yerinde görebilecekleri teknik geziyi 29.11.2018 tarihinde  düzenlenmiştir. Firmayı ziyaret ederek öğrencilerimizin alanında tecrübeli ve yetkili kişilerden Teknik Ekip Müdürü Makina Mühendisi Turgay OSMANOĞLU ve Üretim Müdürü Murat ERLALE'den iklimlendirmenin önemi ve üretim aşamaları hakkında bilgi alınmıştır. Gezimiz Makine programı hocaları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Enes KALYONCU, Öğr. Gör. Yusuf ÖNCEL ve Öğr. Gör. Merve GÜNEY hocalarımızın eşliğinde gerçekleştirilmiştir. İklimlendirme ve soğutmanın önemi, soğutma sistemini en düşük maliyet, yüksek performans ve minimum enerji tüketimi ile maksimum kalitede üretmek, Hammadde, enerji ve su kullanımının azaltılması çalışmaları,  çevre, iş sağlığı ve güvenliği bilincini ve duyarlılığını arttırıcı eğitim, sosyal etkinlik ve faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.
Öğrencilere sektördeki önemli kişilerle tanıştırıp, sosyal çevre ve ağlarını genişletme olanağı sunulmuştur.