İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

İç Mekan Tasarımı








 İç Mekan Tasarımı proje sergisi


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İç Mekan Tasarımı Programı öğrencilerinin Program Başkanı Öğr. Gör. Rabia Sevda Demirkol, Öğr. Gör. Hülya Algur Marşoğlu ve Öğr. Gör. Gözde İleri koordinatörlüğünde düzenlediği İç Mekan Tasarımı Proje Sergisi G Blok Fuaye alanında ziyaretçilerini ağırladı.


İç Mekan Tasarımı Programı öğrencileri ve öğretim elemanları 08-10 Nisan 2019 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırladı. İç Mekan Tasarımı Programı öğrencilerine proje dersi maketlerinin bulunduğu sergi 08 Nisan 2019 saat 10:00'da İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nezir Köse tarafından açıldı.

Sergi açılışına çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci eşlik etti. İlgili sergi İç Mekan Tasarımı II dersi yürütücüleri Program Başkanı Öğr. Gör. Rabia Sevda Demirkol, Öğr. Gör. Hülya Algur Marşoğlu, Öğr. Gör. Gözde İleri koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. Sergiye ilişkin çok katlı bina, site villa, arazi ve iç mekan çözümlemesi yapan öğrenciler yürütücülerinin koordinatörlüğünde projelerini maket çalışmalarıyla nihayetlendirdiler. Bu tarz aktivitelerin gerek öğrenim hayatı gerekse mesleğe atılma aşamasında çok faydalı olduğunu söyleyen öğrencilerin fazlasıyla mutlu olduğu görüldü.