İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

İç Mekan Tasarımı








 2018-2019 BAHAR DÖNEMİ AÇILIŞ MESAJ


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu (İGMYO) İç Mekan Tasarımı Program Başkanı Öğr. Gör. Rabia Sevda Demirkol 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi açılış mesajı yayınladı.


"04.02.2019 tarihi itibari ile başlamış olan 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminin tüm öğrencilerimize akademik/idari personelimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu ailesi olarak başarılı bir şekilde tamamlamış olduğumuz güz döneminin ardından daha iyilerini başarmak adına büyük istek ve azim ile bahar dönemini açmış bulunmaktayız.
 
Toplumsal yaşamın temelini oluşturan kültürel ve tarihsel yapının bir ürünü olan sanat ve tasarım, günümüzde büyük önem kazanmaktadır. Bu bağlamda iç mekan tasarımına duyulan ilgi ve gereksinim de gün geçtikçe artış göstermektedir. Günümüz şartlarında bireyler, yaşadıkları mekanlarda fonksiyonellik ergonomi, teknoloji ve estetiği bir arada kullanarak sahip oldukları mekanlara ait özgün tasarımları geliştirmekte, üretmekte ve nihayetlendirmektedir. Bizler bu öncelikleri dikkate olarak akademik kadromuz ile birlikte hazırlamış olduğumuz güncel müfredatlarımız ve ders kaynaklarımız ile desteklenen eğitim-öğretim planlamamız ile birlikte özellikle mezuniyetlerine bir dönem kalmış olan öğrencilerimizin tam olarak sektöre hazır hale gelmesini amaçlıyoruz. 
 
Öğrencilerimizin bir kısmını doğrudan sektör istihdamına yönelik hazırlarken bir kısmını ise Dikey Geçiş Sınavı'na (DGS) motive ederek lisans eğitimi alma noktasında desteklemekteyiz. Öğrencilerimizin lisans eğitimine devam etme talepleri olma noktasında onlara ilgili süreçler hakkında bilgilendirme yapmanın yanında ders intibak süreçlerinden bilgilendirme yapmaktayız.
 
Üniversitemizin her geçen gün büyüyen ve gelişen yapısı içerisinde bizlerde İç Mekan Tasarımı Programı olarak yerimizi almaktayız. Her geçen yıl programımızı daha iyi hale getirmek adına kendimizi geliştirmeye çalışmaktayız.
 
Belirttiğimiz konular ışığında yeni dönemin hepimize sağlık, esenlik ve bol başarı getirmesi dileklerimiz sunar ve tüm İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu ailesine yeni dönemde başarılar dilerim."



Öğr. Gör. Rabia Sevda Demirkol
İç Mekan Tasarımı Program Başkanı