İç Mekan Tasarımı

2. MOBİLYA TASARIM SERGİSİ ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR

İç Mekan Tasarımı Programı öğrencilerinin Program Başkanı Öğr. Gör. Rabia Sevda DEMİRKOL koordinatörlüğünde düzenlediği 2. Mobilya Tasarım Sergisi 14-20 Aralık 2018 tarihleri arasında G Blok Fuaye alanında ziyaretçilerini bekliyor.

14-20 Aralık 2018 tarihleri arasında ziyaretçileri ağırlayacak. İç Mekan Tasarımı Programı öğrencilerine ait mobilyaların bulunduğu sergi 14 Aralık 2018 saat 10:00'da İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nezir KÖSE tarafından açıldı. Sergi açılışına çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci eşlik etti. İlgili sergi Mobilya Tasarımı dersi yürütücüsü ve İç Mekan Tasarımı Program Başkanı Öğr. Gör. Rabia Sevda DEMİRKOL koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. Sergiye ilişkin Program Başkanı Öğr. Gör. Rabia Sevda DEMİRKOL şu açıklamada bulundu; “Yapılan bu tarz aktiviteler öğrencilerin özgüvenini arttırmak ile birlikte gelecek yıldaki öğrencilerimize de güzel referanslar bırakmaktadır. Bu nedenle biz program öğretim elemanları olarak öğrencilerimizin kendilerini ifade edebildikleri bu tarz aktivitelere büyük önem vermekteyiz.”