İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Hava Lojistiği








 İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde bahar dönemi başlıyor


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu (MYO) Hava Lojistiği Programı Program Başkanı Öğr. Gör. Seren Kaya, dönem açılış mesajını yayımladı.


İstanbul Gelişim Üniversitesinde 2018 – 2019 Bahar Dönemi Başlıyor!

Hava Lojistiği programının sevgili öğrencileri ve kıymetli akademik kadromuz, yeni bir yılda yeni umutlarla başladığımız 2018 – 2019 bahar döneminin sizler için başarılı geçmesini dileriz.  

Hava Lojistiği programı daima yeniliğe açık ve dinamik bir yapıda olmanın gerekli olduğu, son derece aktif bir program olmaktadır. Sizlerin de bu yoğun tempoya ayak uydurmaya, havacılık ve lojistik alanındaki gelişmeleri yakından takip etmeye başlayacağınız bir döneme girmiş bulunuyoruz. Bu dönem hem havacılık hem de lojistik sektörü ile temaslarda bulunacağımız, uygulama sahasını daha yakından tanıma fırsatı bulacağımız bir dönem olacaktır. Aynı zamanda havacılık alanında teorik anlamda göreceğiniz dersler gerçekleştireceğimiz uygulamalar birleştiğinde sektör adına daha fazla bilgi depolayarak ilerleyeceksiniz. Gün geçtikçe sizlerin de çabası ve azmi ile sektöre donanımlı elemanlar kazandırmaya devam edeceğiz. Bu zorlu yolda inanıyoruz ki akademik kadromuzun desteği, sizlerin yeniliğe ve bilgiye açık olmanız sayesinde başarıya ulaşmamız çok daha kolay olacaktır. Havacılık alanı her zaman daha çok çalışma, araştırma ve yenilikleri takip etme gerekliliği olan bir sektör olmaktadır. Bu gereklilik doğrultusunda siz kıymetli öğrencilerimizin de kendini her daim yeniliklere açık tutması gerekmektedir. Günün getirdiği yeniliklere açık olarak, bu yenilikleri hayatımızın içerisinde uygulamamız ve bunları göz ardı etmememiz gerekmektedir. Zaman ilerledikçe alınan derslerin, gerçekleştirilen uygulamaların bu yenilikler ile harmanlamasını izleyeceğimiz verimli bir dönem bizi bekliyor. Yeniliğe açık olmanız ve azminiz sayesinde hem derslerden alınan verim artacak hem de mezuniyet sonrasında sektöre adapte olma süreniz kısalacaktır. Havacılık sektörünün başarılı ve çalışma isteği ile dolu sizler gibi elemanlara ihtiyacı olduğunu hep aklınızda tutarak, hayallerinizi gerçekleştirmek adına çabalamanız gerekmektedir. Bu zorlu yolda kıymetli akademik kadromuz her zaman sizlerin yanında.

Yeni dönem hayallerinizin gerçekleştiği, yeni umutları yakaladığınız ve gelişmeleri yakından takip ederek sektöre adım atmaya bir adım daha yaklaştığınız bir dönem olsun.  2018 - 2019 bahar döneminin hem akademik kadromuz hem de öğrencilerimiz için gelişime açık, başarılı ve verimli geçmesini temenni ederiz.