İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Halkla İlişkiler ve Tanıtım








 “Bir Eğitimle Bin Göz Olun” Projemizin Gerçekleştirildiği Altınokta Körler Derneği’ne GETEM’den Ödül.


İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinin Şubat ayında “Bir Eğitimle Bin Göz Olun” Sosyal Sorumluluk Projesi ile destek verdiği Altı Nokta Körler Derneği İstanbul Şubesi, GETEM (Boğaziçi Üniversitesi Görme Engelliler Teknoloji ve Eğitim Laboratuvarı) tarafından en fazla kitap seslendirilen kurum seçildi.


 “Bir Eğitimle Bin Göz Olun” projeleri kapsamında Altı Nokta Körler Derneği’nde İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri tarafından farkındalık semineri düzenlenip, görme engelliler için kitaplar seslendirilmişti.
 
Öğrencilerimizin destekleri ile parçası oldukları Altı Nokta Körler Derneği’nin alanında elde ettiği bu güzel başarı, halkla ilişkiler derslerimizde ele alınan halkla ilişkilerde gerilla yaratıcılık kapsamında büyük küçüğü izler kuralının sektör içinden güzel bir uygulaması olma niteliğini taşıyor.
 
Altı Nokta Körler Derneği İstanbul Şubesi’ni bu başarısından dolayı tebrik eder, ‘birlikten kuvvet doğar’ inancıyla çok daha fazla insana dokunmanın, mutlu etmenin güzelliğini kalbinde barındıran tüm gönüllü dostlarımıza teşekkür ederiz.

 
“Bir Eğitimle Bin Göz Olun” projesi hakkında detaylı bilgi almak için 
haberlerimize tıklayabilirsiniz.
 
Üniversitelilerden “Bir Eğitimle Bin Göz Olun” projesi
 
Üniversitelilerden "Bir Eğitimle Bin Göz Olun" projesi

 Galeri


 Galeri