Halkla İlişkiler ve Tanıtım

"Farkında Mısınız?" Halkla İlişkiler Söyleşisi'ne Davet

Halkla İlişkiler ve Sosyal Sorumluluk Kulübü etkinlikleri kapsamında MYO, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin bahar dönemi uygulama projelerinin ilki "Farkında Mısınız" Halkla İlişkiler Söyleşisi 28 Şubat 2019 perşembe günü saat 13.00-16.00 arasında G Blok MYO Prof. Dr. Aziz SANCAR Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Halkla İlişkiler ve Sosyal Sorumluluk Kulübü etkinlikleri kapsamında MYO, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin bahar dönemi uygulama projelerinin ilki "Farkında Mısınız" Halkla İlişkiler Söyleşisi 28 Şubat 2019 perşembe günü  saat 13.00-16.00 arasında G Blok MYO Prof. Dr. Aziz SANCAR Konferans Salonu'nda  gerçekleştirilecektir.

Söyleşi ve sonrasında düzenlenecek olan kokteylde sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.