GRAFİK TASARIMI

Tasarımda Özgünlük ve Telif Hakları Semineri

29.05.2018 Sal 08:58

Akademisyen ve tasarımcı Ertan TOY, Grafik Tasarımı Programı sektör sohbetleri kapsamında öğrenciler ile buluştu.

tasarımdaözgünlük
Seminerin ilk bölümünde tasarım öğrencilerine özgün üretimler yapmaları için uygulamaları gereken prensipler konusunda bilgi veren TOY, ikinci bölümde telif hakları ve intihal kavramlarının yasal yaptırımları konusunda öğrencileri bilinçlendirdi.

Son olarak ulusal ve uluslararası bir çok sergide çalışmalarının yer almasıyla ünlü tasarımcı, tasarım yarışmalarına katılmanın ve tasarımda fikir üretme süreci üzerine konuşma yaptı. Konuşmacının öğrencilerin sorularını cevaplamasının ardından etkinlik sonlandırıldı.