Elektrik

Elektrik Programı Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Elektrik Programı 1. Sınıf Öğrencileri ile Program Hocaları eşliğinde oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu 2018-2019 eğitim, öğretim yılında Elektrik Programını kazanan öğrenciler ile oryantasyon toplantısı gerçekleştirdi. Kazanan öğrencilere Elektrik Programının amacı ve kapsamı hakkında bilgi verilerek, Program Hocaları eşliğinde 2 yıllık eğitim süresince görecekleri dersler hakkında ön bilgi sunuldu. İstanbul Gelişim Üniversitesinin öğrencilerine sunduklarını avantaj ve olanaklar dan bahsedilerek, verimli bir eğitim hayatı geçirmeleri konusunda yönlendirilmeler yapıldı. Öğrencilerimizin mezun olduktan sonra, eğitim hayatına devam etmeyi düşünenler için DGS hakkında bilgiler aktarıldı. Program Hocalarımız iş hayatına yönelecek öğrencilerimize ise, tavsiyeler de bulunarak tecrübelerinden bahsedildi. Öğrencilerimize 2018-2019 eğitim yılında başarılar diler ve bu başarılarının devam etmesini temenni ederiz.