Deniz ve Liman İşletmeciliği

Denizcilik Özel Sektör - Üniversite İşbirliği Örneği Semineri’ne katıldık.

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı olarak İMEAK DTO ev sahipliğinde Denizcilik Özel Sektör - Üniversite İşbirliği Örneği Semineri’ne katıldık.

İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın düzenlediği “Denizcilik Özel Sektör - Üniversite İşbirliği Örneği Semineri” başlıklı oturum 23.10.2018 tarihli ilk buluşması olan “Arkas Filosu ve DEU Denizcilik Fakültesi İşbirliği Projesi’ne” Gelişim Üniversitesi Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı olarak katıldık. İMEAK DTO Meclis Salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında, Prof.Dr. Selçuk Nas tarafından özel sektör - üniversite işbirliğine ilişkin projelerinin tanıtımı yapılmış ardından katılımcılardan ve öğrencilerden gelen sorular yanıtlanmıştır.