İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Bilgisayar Teknolojisi








 Bilgisayar Teknolojileri Dönem Açılış Mesajı


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu (MYO) Bilgisayar Teknolojileri Programı Program Başkanı Sn. Öğr. Gör. Ferhat PERÇİN'in Dönem Açılış Mesajı:


Değerli Öğrenciler;
Yoğun ve gayretli geçirdiğiniz güz döneminin ardından yeni bir dönem başlamıştır. Sizleri ülkemizin geleceği olarak görüyor; akademik, sosyal ve ahlaki gelişiminize büyük önem veriyoruz. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu (MYO) Bilgisayar Teknolojileri öğrencileri olarak her birinizin bizlerde ayrı bir yerinizin olduğunu belirtmek isterim. Ayrıca İGÜ MYO’dan mezun olan öğrencilerimizin geleceğin bilişimine yön verecek kişiler olacaklarına olan inancımızda tamdır.
İGÜ MYO Bilgisayar Teknolojileri 1. Sınıf öğrencilerimizin güz dönemi adaptasyonları açısından önemli olduğu kanaatindeyim. Gerek akademik işleyiş ve gerekse idari yapılanma hususunda bu dönemin sizlere çok şey kattığını görmekteyim. Sizler de ihtiyaç duyduğunuz konularda öğretim görevlilerimizle iletişim kurmaktan çekinmeyiniz. Ayrıca yaz tatili stajlarınızı yapmak için çok önemli bir zaman dilimidir. Yazın yapacağınız stajlarınız için firmalarla iletişim halinde olmanız ve şimdiden başvuru hazırlığı içinde olmanız yararınıza olacaktır.
İGÜ MYO Bilgisayar Teknolojileri 2. Sınıf öğrencileri de artık mezun olacakları yarıyıla başlamış bulunmaktadır. Bilgisayar Teknolojileri öğrencileri olarak ağ konusunda ve bilgisayar teknolojilerinde edindiğiniz bilgileri sadece iş yaşamınızda değil hayatınız boyunca kullanacağınıza olan inancım tamdır. İGÜ MYO Bilgisayar Teknolojileri mezunlarından MYO’da aldıkları eğitimin faydalarını gördükleri hususunda aldığımız geri dönüşler umarım sizler için de aynı şekilde olacaktır. Elbette bilgisayar teknolojileri geleceğin daimi olacak mesleklerinden birine sizi ulaştırmaktadır. Ancak sizler üniversitemizin sloganı olan “Gelişime açık olun” deyimini hayatınız boyunca kendinize ışık yapıp bu alanda yaşamboyu kendinizi geliştiriniz.
Ayrıca Bilgisayar Teknolojileri programının bağlı bulunduğu Bilgisayar Teknolojileri bölümü, çatısı altında Bilgisayar Programcılığı ile Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon programlarını barındırmaktadır. İGÜ MYO Bilgisayar Teknolojileri öğrencileri olarak diğer program öğrencileriyle yürüttüğünüz ve yürüteceğiniz projelerin sizlere sağlayacağı fayda düşünüldüğünde öğretim görevlilerimizin danışmanlığındaki projelere daha fazla vakit ayırmanız gerekliliğini hatırlatmak isterim.
Yeni dönemin açılışı vesilesiyle sizlerin İGÜ MYO’daki yaşantılarınızı önceki dönemden daha aktif ve başarılı olması, ülkemiz gelişen bilişim alanlarında sizleri de görmek dilekleriyle hepinize mutlu bir dönem dilerim.

Öğr. Gör. Ferhat PERÇİN
Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı
Bilgisayar Teknolojileri Program Başkanı