Bilgisayar Programcılığı

2017 2018 Akademik Yılında Öğrencilerimizin Buluştuğu, Bilişim İlgi Yetenek İhtisas Grupları

Öğrencilerimizi kendi inisiyatifleri ile oluşturup dahil oldukları Bilişim İlgi Yetenek İhtisas Grupları (BİYİG) konusunda desteklerimiz 2017-2018 akademik yılında da sürdü. Öğrencilerimizin ilgi çeşitliliğine göre oluşan grupları yönetenlerin de kendileri olması, liderlik vasıflarının ve özgüvenlerinin gelişimine büyük katkı sağlıyor.

Sadece derse girerek, yarını tasarlayan bir bilişim insanı olunamayacağına inanıyoruz. Bu nedenle öğrencilerimizi kendi ilgi alanlarında bir araya gelmeleri için bölümümüz programlarında yoğun motivasyon ve destek çalışmalarını yürütüyoruz. Oluşacak ihtisas gruplarının ne olacağına öğrencilerimiz karar veriyor ve yıl boyu aynı ilgi alanını paylaşan arakadaşlarıyla birlikte başarılara imza atmanın, ortak hedeflere ulaşmanın haklı gururunu yaşıyorlar. Kariyerlerine önemli bir basamak oluşturan bu girişimleri ile hem ihtisaslaşmış bir bilişim insanı olmak hem de kendisini tanımlayabilmiş, çok yönlü bir yetişmiş insan olmak amaçlarına mezun ollmadan erişebilmenin mutluluğunu yaşıyorlar.