Bilgisayar Programcılığı

2018-2019 Akademik Yılı Etkinlik Grupları Hakkında

Bölümümüz öğrencilerinin 2018-2019 Akademik yılında mesleki ve sosyal gelişim gruplarının konu başlıkları 3 Ekim 2018 Çarşamba günü yapılacak bölüm uyum ve tanışma toplantısında belirlenecek.

Sadece bilgi teknolojileri alanında iyi teknik insanlar değil, analitik kavrayışı gelişmiş, sanat ve kişisel ilgi alanlarına motive edilmiş çok yönlü bireyler yetiştirme kültürümüzün bu yılki etkiniik grup başlıkları 3 Ekim 2018 Çarşamba günü yapılacak bölüm uyum ve tanışma toplantısında öğrencilerimizin görüşüne sunulacaktır.

Veriden bilgiye, bilgiden bilgeliğe ulaştırmak için öğrencilerimize tiyatrodan robotiğe, yapay zekadan oyunsallaştırmaya, tarihi ve kültürel gezilerden çeşitli merkezlerdeki bilimsel etkinliklere kadar pek çok alanda bu yıl da gerekli çalışmalar genişletilerek yürütülecektir.