Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon

Uluslararası Güzel Sanatlar Sempozyumu ve Sergisi Başarısı

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programından Öğr. Gör. İpek Fatma Çevik, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Düzenlenen 5. Uluslararası Güzel Sanatlar Sempozyumu ve Sergisi’nde “Somut Olmayan Kültürel Anlatılarda Canlandırma Film Kullanımı” isimli sözlü sunumu ve “Dersaadet” isimli eseri ile katılmıştır.

25-27 Ekim 2018 tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen 5. Uluslararası Güzel Sanatlar Sempozyumu ve Sergisi’nde (The 5th International Symposium on Fine Arts) “Dersaadet” isimli eseri ile katılan Öğr. Gör. İpek Fatma Çevik, “Somut Olmayan Kültürel Anlatılarda Canlandırma Film Kullanımı” isimli sözlü sunumunu gerçekleştirdi.

Bilgisyar Teknolojileri Bölümü olarak öğretim görevlimiz İpek Fatma Çevik'e akademik çalışmalarında başarılar dileriz.