İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon








 İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu akademisyenleri “Sonsuzluk” karma sergisine katıldı


İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Fulya Beteş ve Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Programı Öğr. Gör. İpek Fatma Çevik İstanbul Üniversitesi, Büyükçekmece Yerleşkesi Kültür Merkezi’nde açılan “Sonsuzluk” karma eserler sergisine katıldı.


Akademisyen, tedarikçi ve diğer tüm paydaşları bir araya getirmeyi amaçlayan İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen "6. Uluslararası Matbaa Teknolojileri Sempozyumu" kapsamında bu yıl “Sonsuzluk” konulu karma sergi açıldı.
 
İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa, Büyükçekmece Yerleşkesi Kültür Merkezin’nde açılan sergide İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu akademisyenleri Öğr. Gör. Fulya Beteş ve Öğr. Gör. İpek Fatma Çevik’in yanı sıra Türkiye’nin farklı üniversitelerinden katılan 60 akademisyenin çalışmaları yer aldı.
 
Öğr. Gör. Fulya Beteş’in  “Galeri” ve “Notre Dame” fotoğraf çalışmaları ile Öğr. Gör. İpek Fatma Çevik’in illüstrasyon çalışmalarının yer aldığı “Sonsuzluk” Sergisi, 01.11.2018 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenlerinin de katılımıyla açıldı. 11.11.2018 tarihine kadar izleyicilerle buluştu.

 Galeri