İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon








 Bilgisayar Teknolojileri Yıl Sonu Sergisi


Bu yıl ilki düzenlenen "Bilgisayar Teknolojileri Yıl Sonu Proje Sergisi" 14.05.2018 tarihinde Gelişim Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirildi.


Üniversitemiz Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Abdulkadir Gayretli ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Kürşat Yalçıner'in teşrifleriyle onurlandırdığı, bu yıl ilki düzenlenen Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Yıl Sonu Proje Sergisi Danışman hocaları olan Öğr. Gör. Ferhat Perçin, Öğr. Gör. Cem Turan, Öğr. Gör. İlknur Kaynarca ve Öğr. Gör. İpek Fatma Çevik'in ve bölüm öğrencilerinin katkılarıyla gerçekleştirildi.

Özellikle öğretim görevlilerinin yoğun ilgi gösterdiği sergide en iyi proje seçilebilmek için kıyasıya bir yarış gerçekleştirldi. Kullanılan oylar sonucunda birinciliği TeknoSport projesi kazanarak yılın en iyi proje yöneten ekibi seçildi. Öğrencilerin bir dönem boyunca gerçekleştirdikleri emeklerini sergileme ve pazarlama imkanı buldukları sergide sergi aşamasından önce projesini satan grupların yanı sıra diğer gruplarında etkinlikte projelerini satmaları dikkat çekiciydi.

Bize bu imkanı sağlayan başta Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Abdulkadir Gayretli ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Kürşat Yalçıner'e sonsuz teşekkür eder, öğrencilerimize teknoloji yaşantılarında başarılar dileriz.