Bankacılık ve Sigortacılık

2018 Dikey Geçiş Sınavını Kazanan Öğrencilerimiz

Üniversitemizin Bankacılık ve Sigortacılık programından mezun olup 2018 yılı Dikey Geçiş Sınavında üniversitelerin örgün programını kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinden 2018 yılı Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile üniversitelerin örgün bölümlerine yerleşen öğrencileri belirtir tablo aşağıdadır. Öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutlar, eğitim-öğretim ve gelecek yaşantılarında başarılar dileriz.

ADI SOYADI YERLEŞTİRİLDİĞİ PROGRAM
Sahavet Lara YENER YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İktisat (İngilizce)
Mihriban  ÜNAL MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu/Bankacılık
Ayşe Hilal TEPE ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İktisat