İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu - myo@gelisim.edu.tr

Aşçılık








 “Beslenme, Sağlık ve Gıda Güvenliğinde Madalyonun Öteki Yüzü” adlı konferans gerçekleştirildi


İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nda “Beslenme, Sağlık ve Gıda Güvenliğinde Madalyonun Öteki Yüzü” adlı konferans gerçekleştirildi.



2004 yılından bu yana TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Gıda Enstitüsü’nde gıda güvenliği ve hijyen-sanitayon denetim hizmetleri ile zincir market grupları ile çeşitli araştırma projelerinde görev alan, pek çok gıda sektöründe faaliyet gösteren gıda firmalarının üretim konularının neredeyse tüm alanlarında denetim ve analiz tecrübeleri ile bu alandaki bilgi birikimini sürekli arttırmakta olan  Gıda Mühedisi Erdem Öner Aşçılık Programı öğrencileriyle keyifli bir konferansta buluştu.

Konferans boyunca sağlıklı beslenme ve gıda güvenliği konularında çok değerli bilgiler paylaştı. Konferans sonunda Erdem beye teşekkür edilerek plaketi Gastronomi Bölüm Başkanı İsmail Hakkı Tekiner tarafından verildi.
 
Konferansa katılım sağlayan Aşçılık Program Başkanı Aslı Muslu Can, Gıda Teknolojisi Program Başkanı Kübra Sağlam, Gastronomi Bölüm Başkanı İsmail Hakkı Tekiner, Öğr. Gör. Özkan Demir ve Öğr.Gör. İbrahim Levent Demirçakmak’a teşekkür ederiz.

Konferansın gerçekleşmesinde emeği geçen başta Aşçılık Program Başakanı Aslı Muslu Can olmak üzere tüm Aşçılık Programı hocalarına teşekkür ederiz.