AŞÇILIK

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Dünya Mutfakları dersinde workshop düzenlendi

09.05.2019 Per 12:23

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Dünya Mutfakları Dersinde workshop düzenleyerek, öğrencilere yemeklerin incelikleri hakkında bilgi verildi.

İGU MYO DÜNYA MUTFAKLARI DERSİ
Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Sevcan Battal’ın "Dünya Mutfakları" dersi kapsamında Sheraton Grand İstanbul Hoteli'nin Şefi Taylan Özgür Yalçın ile workshop etkinliği düzenlenmiştir.

Taylan Şef eşliğinde öğrenciler; portekiz usulu balık çorbası, vol au vent ıspanaklı piliç fricassee, escalope de veau röşti patates sebze ratatouille yemekleri hazırlanmıştır. Öğrencilere menünün ve yemeklerin incelikleri aktarılmıştır. Bu güzel ve verimli etkinliğimiz için Aşçılık Program Başkanı Öğr. Gör. Aslı Muslu Can' a ve Şef Taylan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Adres

Cihangir Mahallesi Şehit Piyade Onbaşı Murat Şengöz Sokak No:8 Avcılar/ İSTANBUL

Telefon

0212 422 70 00

Fax

0212 422 74 01

E-mail

bilgi@gelisim.edu.tr