İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu

12. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri

25 ülkeden 400 ü yabancı olmak üzere toplam 2000 yarışmacı aşçının 52 kategoride yarıştığı 25’i yabancı 100 jüri üyesinin değerlendirdiği 12. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 12-15 Şubat 2014 tarihleri arasında TÜYAP Fuar alanında gerçekleştirildi.

178 Aşçılık okulunun katıldıkları yarışmada, üniversitemizi Öğr. Gör. Selma KEÇECİ ve Öğr. Gör. Yeter ÇAN DOMRUK önderliğinde; Semih Yaman, Fatih Uzun, Mustafa Dönmez, Ömer Doğan, Abdullah Meral, Kaan Yıldız, Ebubekir Çolak, Yağmur Başgöze, Fatma Malkoç, Yeliz Miral, Eren Yücel, Sena Bekar, Mert Merdin, Gamze Bayın, Ceren Seren Aybulut başarıyla temsil ettiler.

ADI SOYADI

BÖLÜMÜ

KATEGORİ

ÖDÜL

SEMİH YAMAN

AŞÇILIK

Üniversite Düzeyi Makarna Yarışması

ALTIN

FATİH UZUN

AŞÇILIK

Üniversite Düzeyi Pizza Yarışması

GÜMÜŞ

MUSTAFA DÖNMEZ

AŞÇILIK

Yılın Altın Genç Şefi

BRONZ

ÖMER DOĞAN

AŞÇILIK

Modern Türk Mutfağı EKİP

BRONZ

ABDULLAH MERAL

AŞÇILIK

Modern Türk Mutfağı EKİP

BRONZ

RUVEYDA ERDOĞAN

AŞÇILIK

Modern Türk Mutfağı EKİP

BRONZ

KAAN YILDIZ

AŞÇILIK

Modern Türk Mutfağı EKİP

BRONZ

EBUBEKİR ÇOLAK

GASTRONOMİ

En İyi Üniversite EKİP

BRONZ

YAĞMUR BAŞGÖZE

GASTRONOMİ

En İyi Üniversite EKİP

BRONZ

BÜŞRA TABAN

GASTRONOMİ

En İyi Üniversite EKİP

BRONZ

FATMA MALKOÇ

GASTRONOMİ

Üniversite Düzeyi Ana yemek  Yarışması

MERİT

YELİZ MİRAL

GASTRONOMİ

Üniversite  Düzeyi Tatlı Yarışması

MERİT

EREN YÜCEL

AŞÇILIK

Üniversite Düzeyi AnaYemek Yarışması

MERİT

SENA BEKAR

AŞÇILIK

Üniversite Düzeyi Balık Yarışması

MERİT

MERT MERDİN

AŞÇILIK

Üniversite Düzeyi Balık Yarışması

Teşekkür

GAMZE BAYIN

AŞÇILIK

Süslü Kutlama Pastası

MERİT

CEREN SEREN AYBULUT

AŞÇILIK

Pratik Ekip

BRONZ

 

 

  Fotograf Galerisi