İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu

Üniversiteler Arası 3. Aşçılık Şampiyonası

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde düzenlenen yurt içinde 11 farkli Üniversitesiden 300'ün üzerinde öğrencinin katıldığı yarışmada okulumuzu temsil eden öğrencilerden Seda Kahveci, restoran  tabağında bronz, yine aynı öğrencimiz restoran tatlı tabağında da  bronz madalya elde etti.Kümes hayvanlari ve balık kategorileri dalında yarışan Uğur Yıldırım ise kümes hayvanları dalında bronz, balık dalında ise gümüş madalya aldı. Et kategorisinde yarışan öğrencimiz Sezer Dirican ise gümüş madalya kazandı. Toplam 6 kategorinin 5 inden ödülle dönen öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Okul takımımızı yarışmaya hazırlayan Aşçılık Bölüm Başkanımız Öğrt. Gör. Adem YETİM hocamıza da başarılarından dolayı teşekkür ederiz.

Fotograf Galerisi